Ce putem face pentru tine?

Cu toata gama ce ţine de sticlă securizată, sticlă arhitecturală. Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de modalitati şi configuraţii în amenajarea spaţiului cu sticlă securizată, de la balustrada din sticla mult visată la cabina de duş care face experienţa duşului atât de relaxantă. Dacă doreşti ceva modern din sticlă securizată, putem realiza şi uşi culisante sau podele rezistente.

Placarea peretilor cu sticla colorată poate fi personalizată cu imprimarea imaginii dorite, a devenit un lucru obişnuit în amenajarea unei locuinţe.

Noi îţi putem îndeplini toate aceste dorinţe, chiar şi mai mult.

#8

Cine suntem?

Suntem o firma pasionata de lucrări de calitate care să dainuie în timp.

Ne-am început activitatea în 2013 cu gândul să îndeplinim dorinţele clienţiilor noştri. Având experienţă anterioară cu o firmă de termopane pe care o deţinem şi astăzi, am observat cerea mare de lucrări din sticlă securizată. Astfel că în anul 2012 am început să ne documentam despe acest subiect, urmând ca în 2013 să facem prima lucrare de acest fel.

Am lucrat , lucrăm şi vom lucra numai cu materiale de calitate şi întotdeauna am obţinut rezultate de care clienţii noştrii au fost mulţumiţi!

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată

Poţi să ne suni la numărul de telefon 0741 483 242 apel şi Whatsapp, între
orele 08:00 si 16:00 sau poţi să ne scrii un email la: office@proiectglass.ro